Uutiset

Pirkkalassa vietetään maakuntaruokaviikkoa

Pirkkalassa vietetään maakuntaruokaviikkoa

Pirkkalan kouluissa ja päiväkodeissa vietetään maakuntaruokaviikkoa 3.–7.4. ja 27.11.–3.12. Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi. Tarjolla on perinteisiä ruokia eri puolelta Suomea, kuten mm. muikkuja, lapskoussia sekä sianlihakastiketta.

Maakuntaruokaviikkoa juhlistetaan myös kunnan laitoksissa vanhusten mieliruokaviikon merkeissä. Mieliruokaviikon ruokalistalla on mm. läskisoosia, silakkalaatikkoa ja karjalanpaistia. Mieliruoat on kysytty vanhusasiakkailta itseltään.

Vuosi huipentuu itsenäisyyspäivän juhlalounaaseen, joka tarjoillaan kouluilla ja päiväkodeille 5.12. ja laitoksissa 6.12. Vuoden aikana tullaan huomioimaan muitakin juhlapäiviä ruokapalveluiden osalta kuten laskiainen, pääsiäinen ja vappu.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>