Uutiset

Pysäköinninvalvonnassa pidemmät aukioloajat 3.-7.4. 2017

Pysäköinninvalvonnassa pidemmät aukioloajat 3.-7.4. 2017

Tampereen pysäköinninvalvonnan toimisto (Frenckellinaukio 2 B) on avoinna poikkeuksellisesti kello 8–17.30 maanantaista perjantaihin 3.–7.4.2017. Pidennetyllä aukiololla varaudutaan asukas- ja yrityspysäköintilupien lisääntyvään kysyntään, sillä keskustan asukas- ja yrityspysäköintialue laajenee kevään ja kesän aikana.

Asukas- ja yrityspysäköintilupia voi hankkia myös verkosta osoitteesta www.eparking.fi/tampere.

Asukas- ja yrityspysäköintialueita on Juhannuskylässä, Tammelassa, Amurissa, Pyynikintorilla, Onkiniemessä ja Armonkalliolla sekä 3.4.2017 alkaen Kalevassa. Kesän aikana uusi asukas- ja yrityspysäköintialue tulee myös Kaakinmaalle ja Tammelan ja Amurin asukas- ja yrityspysäköintialueita laajennetaan.

Asukas- ja yrityspysäköintialueilla asuvat henkilöt ja toimivat yritykset ja yhteisöt voivat lunastaa käyttöönsä pysäköintiluvan, joka oikeuttaa pysäköimään asukas- ja yrityspysäköintiin merkityille paikoille ilman aikarajoitusta tai erillistä maksua. Asukaspysäköintilupa maksaa 186 € vuodessa tai 17,98 € kuukaudessa ja yrityspysäköintilupa 434 € vuodessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>