Uutiset

Sähkölinjoja tarkastetaan helikopterin avulla

Sähkölinjoja tarkastetaan helikopterin avulla

Leppäkosken Sähkö Oy tarkastaa sähkölinjoja helikopterin avulla Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven, Parkanon ja Kihniön alueilla. Helikopterilennot ajoittuvat kuluvan viikon loppuun ja ensi viikon alkuun sääolosuhteista riippuen.

Helikopteritarkastuksilla kartoitetaan esim. sähkölinjojen päälle taipuneet puut ja muut mahdolliset vikapaikat. Tarkastuksilla parannetaan ennen kaikkea sähkön toimitusvarmuutta: Havaitut vikapaikat korjataan ja linjoja uhkaavat puut raivataan ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa sähkökatkoa asiakkaille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>