Uutiset

Talviajan nopeusrajoitukset päättyvät torstaina

Talviajan nopeusrajoitukset päättyvät torstaina

Talvi- ja pimeän ajan nopeusrajoitukset päättyvät Pirkanmaalla torstaina 6.4.2017 alkaen. Muuttuneet rajoitukset tulevat voimaan heti, kun nopeusrajoitusmerkit on vaihdettu. Talven ajaksi 80 kilometriin tunnissa alennetut nopeusrajoitukset palautetaan 100 kilometriin tunnissa. Moottoriteillä nopeusrajoitus nostetaan 120 kilometriin tunnissa lukuun ottamatta tieosuuksia, joilla on pysyvä alempi rajoitus. Talvinopeusrajoitusten poistaminen aloitetaan samaan aikaan myös muussa eteläisessä Suomessa. Merkkien tulee olla vaihdettuina viimeistään perjantaina 7.4.2017.

Päällysteen uraisuus siirtää kesäajan rajoitukseen siirtymistä valtatiellä 23 Virroilla, jossa normaali 100 km/h-rajoitus jätetään lähes koko osuudeltaan 80 km/h:iin välillä Puttoskylä–Särkiojan yksityistien liittymä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>