Uutiset

Keinujen istuimia tuodaan talviteloilta leikkipaikoille

Keinujen istuimia tuodaan talviteloilta leikkipaikoille

Tampereella on alettu palauttaa keinuistuimia talven jälkeen leikkipaikoille. Työ on aloitettu keskeisimmistä ja suosituimmista puistoista. Viimeisenä keinut saadaan käyttöön varjoisilla, pitkään jäässä pysyvillä metsäisillä leikkipaikoilla.Keinumaan pääsee keskustan alueella esimerkiksi Pikku Kakkosen puistossa, Tiitiäisen satupuistossa Näsinpuistossa, Sorsapuistossa, Emil Aaltosen puistossa ja Osmonpuistossa Tammelassa, Tunturin suojaviheralueella Lapin alueella, Soukkapuistossa Armonkalliolla ja Väinö Linnan puistossa Amurissa.

Tampereen puistoissa on tällä hetkellä 243 leikkipaikkaa, joissa on lähes 700 keinutelinettä. Suurin osa keinuista on kaksipaikkaisia. Näin ollen keinuistuimia on tuotavana noin 1400 kappaletta.

Talveksi keinuistuimet poistetaan leikkipaikoilta turvallisuussyistä. Keinuistuimet, ketjut ja keinujen turva-alustat jäätyvät, eikä turva-alusta toimi iskua vaimentavana ja pehmentävänä kerroksena. Keinuistuinten talvivarastoinnin yhteydessä tarkistetaan istuinten ja ketjujen kunto.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>