Uutiset

Retkiluistelija menehtyi Hämeenlinnassa

Retkiluistelija menehtyi Hämeenlinnassa

Poliisi sai tiistai-iltana kello yhdeksän aikaan hätäkeskukselta ilmoituksen Hämeenlinnan Katumajärveltä kateissa olevasta retkiluistelijasta. Useiden partioiden etsinnän tuloksen luistelija löytyi puolen yön aikaan menehtyneenä railosta joka oli noin 30 metrin päässä Kartiokalliontien rannasta noin. Tapahtumassa menehtyi 49-vuotias paikkakuntalainen mies. Tapahtunutta tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.

Hämeen poliisi varoittaa Hämeenlinnassa Katumajärven jäällä liikkujia vaarallisesta railosta Pokrinniemen ja Niemelänmäen välillä Saunasaaren eteläpuolella. Railo kulkee järven kapeimman kohdan yli ulottuen ainakin järven itäpuolella rantaan saakka. Railo oli tiistaina leveydeltään 4-5 metriä. Jäätilanne on huono ja vaihtelee paikallisesti etenkin järven pohjoispäässä Kutalanjoen ja Myllyjoen aiheuttaman virtauksen vuoksi. Poliisi suosittelee välttämään jäälle menoa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>