Uutiset

Retkiluistelija menehtyi Hämeenlinnassa

today5.4.2017

share close

Poliisi sai tiistai-iltana kello yhdeksän aikaan hätäkeskukselta ilmoituksen Hämeenlinnan Katumajärveltä kateissa olevasta retkiluistelijasta. Useiden partioiden etsinnän tuloksen luistelija löytyi puolen yön aikaan menehtyneenä railosta joka oli noin 30 metrin päässä Kartiokalliontien rannasta noin. Tapahtumassa menehtyi 49-vuotias paikkakuntalainen mies. Tapahtunutta tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.

Hämeen poliisi varoittaa Hämeenlinnassa Katumajärven jäällä liikkujia vaarallisesta railosta Pokrinniemen ja Niemelänmäen välillä Saunasaaren eteläpuolella. Railo kulkee järven kapeimman kohdan yli ulottuen ainakin järven itäpuolella rantaan saakka. Railo oli tiistaina leveydeltään 4-5 metriä. Jäätilanne on huono ja vaihtelee paikallisesti etenkin järven pohjoispäässä Kutalanjoen ja Myllyjoen aiheuttaman virtauksen vuoksi. Poliisi suosittelee välttämään jäälle menoa.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%