Uutiset

Tappara avasi semifinaalit voitolla

Tappara avasi semifinaalit voitolla

Tappara käynnisti Liigan välierät tiistaina vakuuttavalla 2 – 0 –voitolla HIFK:sta. Ottelun voittomaalin laukoi toisessa erässä Sebastian Repo. Loppulukemat tyhjään maaliin viimeisteli Veli-Matti Savinainen. Tapparan maalilla pelannut Dominik Hrachovina sai tällä kertaa nollapelin helposti, sillä hänelle kirjattiin koko ottelussa yhteensä 12 torjuntaa. Tappara johtaa nyt sarjaa voitoin 1 – 0, kun finaaliin pääsee neljällä voitolla. Sarja jatkuu torstaina Helsingissä ja lauantaina pelataan jälleen Hakametsässä.

Tappara-hyökkääjä Sebastian Repo haastattelussa:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>