Uutiset

Agents-musiikkikomedia ja Kevytkenkäinen nainen täydentävät TTT:n syysohjelmistoa

today6.4.2017

share close

Tampereen Työväen Teatterin syksyä värittää vielä kaksi uutta teosta. Niin Jykevää on rakkaus on Agents-musiikkikomedia, jonka ohjaa Tiina Brännare. Musiikkikomedia perustuu Seppo Saraspään romaaniin Ansiosidonnainen. Sen on dramatisoinut Taava Hakala. Ohjaus ja koreografia ovat Tiina Brännaren, jonka aiempia ohjauksia TTT:ssä ovat menestysmusikaalit Marilyn ja Liz. Musiikin sovittaa myös kapellimestarina toimiva Pekka Siistonen. Rooleissa ovat muun muassa Petra Ahola, Kristiina Hakovirta, Merja Koivula, Suvi-Sini Peltola, Jari Ahola, Juha-Matti Koskela, Antti Lang, Mika Piispa, Matti Pussinen, Jukka Saikkonen ja Auvo Vihro. Mukana on myös tanssijoita ja live-bändi. Ensi-ilta on 19.10. Suurella näyttämöllä.

Ikääntyvien seksielämästä kertovaa komediaa Kevytkenkäinen nainen tähdittävät Sinikka Sokka, Esko Roine ja Ilmari Saarelainen. Ohjauksesta vastaa Maarit Pyökäri.  Kevytkenkäinen nainen (A Round-Heeled Woman) on ujostelematon komedia naisesta, joka tahtoo hyvää ja kypsää seksiä. Se perustuu kirjailija Jane Juskan omiin kokemuksiinPohjoismainen kantaesitys on 26.9.2017.

Suuren näyttämön syksyn avaa Viulunsoittaja katolla (The Fiddler on the Roof), musikaali uskosta, toivosta ja rakkaudesta. Miika Murasen ohjaaman musikaalin ensi-ilta on 1.9.2017. Sen ennakkomyynti käy vilkkaasti. Lippuja on myyty jo 10 000.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%