Uutiset

Agents-musiikkikomedia ja Kevytkenkäinen nainen täydentävät TTT:n syysohjelmistoa

Agents-musiikkikomedia ja Kevytkenkäinen nainen täydentävät TTT:n syysohjelmistoa

Tampereen Työväen Teatterin syksyä värittää vielä kaksi uutta teosta. Niin Jykevää on rakkaus on Agents-musiikkikomedia, jonka ohjaa Tiina Brännare. Musiikkikomedia perustuu Seppo Saraspään romaaniin Ansiosidonnainen. Sen on dramatisoinut Taava Hakala. Ohjaus ja koreografia ovat Tiina Brännaren, jonka aiempia ohjauksia TTT:ssä ovat menestysmusikaalit Marilyn ja Liz. Musiikin sovittaa myös kapellimestarina toimiva Pekka Siistonen. Rooleissa ovat muun muassa Petra Ahola, Kristiina Hakovirta, Merja Koivula, Suvi-Sini Peltola, Jari Ahola, Juha-Matti Koskela, Antti Lang, Mika Piispa, Matti Pussinen, Jukka Saikkonen ja Auvo Vihro. Mukana on myös tanssijoita ja live-bändi. Ensi-ilta on 19.10. Suurella näyttämöllä.

Ikääntyvien seksielämästä kertovaa komediaa Kevytkenkäinen nainen tähdittävät Sinikka Sokka, Esko Roine ja Ilmari Saarelainen. Ohjauksesta vastaa Maarit Pyökäri.  Kevytkenkäinen nainen (A Round-Heeled Woman) on ujostelematon komedia naisesta, joka tahtoo hyvää ja kypsää seksiä. Se perustuu kirjailija Jane Juskan omiin kokemuksiinPohjoismainen kantaesitys on 26.9.2017.

Suuren näyttämön syksyn avaa Viulunsoittaja katolla (The Fiddler on the Roof), musikaali uskosta, toivosta ja rakkaudesta. Miika Murasen ohjaaman musikaalin ensi-ilta on 1.9.2017. Sen ennakkomyynti käy vilkkaasti. Lippuja on myyty jo 10 000.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>