Uutiset

Sushiravintoloiden riskienhallinnassa puutteita

Sushiravintoloiden riskienhallinnassa puutteita

Suureen suosioon nousseiden sushi-ravintoloiden elintarvikeriskien hallintaa on kartoitettu. Tampereen kaupungin elintarvikevalvonta selvitti, miten ravintoloissa tunnistetaan sushien turvallisuuteen liittyviä riskejä ja kuinka niitä osataan ehkäistä.

Yli 60 % ravintoloista sai tarkastustuloksen perusteella kehotuksen epäkohtien korjaamiseksi. Kaikissa ravintoloissa, joiden omavalvontaohjeissa oli epäkohtia, oli korjattavaa myös käytännön toiminnassa. Sushiravintoloissa havaittiin myös ongelmia kalan ja äyriäisten laatuun ja jäljitettävyyteen liittyvien riskien tunnistamisessa.

Ajantasaiset, asiakkaille tarkoitetut Oiva-raportit ovat asiakkaiden nähtävillä Oiva-hymy sivustolla internetissä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>