Uutiset

Uusi ravintolaketju huhtikuussa Tampereelle

today6.4.2017

share close

Kotimaisten alkoholituottajien menestys kotimaassa ja maailmalla synnytti uuden ravintolaketjun. Taproom United -pubiketjussa mukana on Pyynikin käsityöläispanimo Tampereelta, Mallaskosken Panimo Seinäjoelta, RPS Brewing Kuopiosta, Fat Lizard Brewing Co. Espoosta, Olvi Iisalmesta sekä Isonkyrön ylpeys, Kyrö Distillery Company. Ensimmäinen Taproom United avaa ovensa ennen vappua Tampereella, Hämeenkatu 24:ssä.

Hankkeen puuhamies, kuopiolaisen olutravintola Maljan toimitusjohtaja ja RPS Brewing -panimon hallituksen puheenjohtaja. Yhtiön taustalla on Seppälän osaomistaman Kuopion Malja Oy:n lisäksi Captol Invest Oy. Captol Invest omistaa mm. alkoholin maahantuontiin keskittyvän Servaalin sekä ravintolatoiminnan puolelta Delifox-ravintolat (mm. nk. kalaravintolat pääkaupunkiseudulta).

Uusi ketju pyrkii juomavalikoimassaan sadan prosentin kotimaisuusasteeseen. Partneiksi on valittu  brändiltään ja tuotteiltaan toisiaan tukevia ja täydentäviä toimijoita. Uusia ravintoloita perustettaessa mukaan otetaan aina myös paikallinen panimo. Valikoimissa ja kaikissa hankinnoissa suositaan paikallisia valmistajia ja toimijoita.

Pubiketju pyrkii avaamaan viiden vuoden kuluessa 10-12 yksikköä eri puolelle Suomea sekä pilottiravintolat Baltiaan ja Ruotsiin.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%