Uutiset

Tappara otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan -Hrachovina teki ennätyksen

Tappara otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan -Hrachovina teki ennätyksen

Tappara otti torstaina Liigan välierissä toisen voittonsa IFK:sta. Helsingissä pelattu ottelu ratkesi hallitsevan Suomen mestarin eduksi ottelun toisessa erässä, jossa kirvesrinnat tekivät kolme maalia. Tapparan maalivahti Dominik Hrachovina teki Liigan pudotuspelien uuden nollaputkiennätyksen, kun hän pelasi yli 233 minuuttia ilman takaiskuja.

Tapparan viiteen maaliin löytyi viisi eri maalintekijää: Joona Luoto, Jani Lajunen, Henrik Haapala, Teemu Nurmi ja Veli-Matti Savinainen. Valtteri Kemiläinen syötti kolme osumaa. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 2 - 5. Tappara johtaa sarjaa nyt voitoin 2 – 0. Seuraava ottelu pelataan lauantaina Hakametsässä. Finaalipaikka irtoaa neljällä voitolla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>