Uutiset

Onkiniemen tilojen turvallista käyttöä ei voida taata

today11.4.2017

share close

Onkiniemen tehdaskiinteistön asbestikartoituksen väliraportti on valmistunut. Selvityksen mukaisesti asbestilähteitä on useita ja niistä suurimpina ovat lattiat ja putket. Katossa asbestia ei ollut. Pidempiaikaisen kiinteistön käytön jatkamiseksi asbesti on poistettava tai koteloitava. Kaikki vuokrasopimukset tullaan irtisanomaan siten, että ne päättyvät viimeistään 31.8.2017.

Tampereen kaupungin tiedotteen mukaan joissakin tiloissa voidaan toimia irtisanomisaikana, mikäli se todetaan turvalliseksi eli näissä tiloissa ei ole löytynyt asbestia eikä ole riskiä asbestin leviämisestä tilaan tai kulkureitille. Käyttöön otetuista tiloista tehdään säännölliset mittaukset turvallisuuden varmistamiseksi. Riskiarvio tilojen turvallisesta käytöstä tehdään yhdessä vuokralaisen kanssa.

Vuokralaisille on kartoitettu korvaavia tiloja kaupungin vapaista tiloista mm. yritystoiminnan jatkumisen turvaamiseksi. Lisäksi on etsitty muita yhteistyökumppaneita, jotka voivat auttaa akuutin tilatarpeen ratkaisemisessa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%