Uutiset

Onkiniemen tilojen turvallista käyttöä ei voida taata

Onkiniemen tilojen turvallista käyttöä ei voida taata

Onkiniemen tehdaskiinteistön asbestikartoituksen väliraportti on valmistunut. Selvityksen mukaisesti asbestilähteitä on useita ja niistä suurimpina ovat lattiat ja putket. Katossa asbestia ei ollut. Pidempiaikaisen kiinteistön käytön jatkamiseksi asbesti on poistettava tai koteloitava. Kaikki vuokrasopimukset tullaan irtisanomaan siten, että ne päättyvät viimeistään 31.8.2017.

Tampereen kaupungin tiedotteen mukaan joissakin tiloissa voidaan toimia irtisanomisaikana, mikäli se todetaan turvalliseksi eli näissä tiloissa ei ole löytynyt asbestia eikä ole riskiä asbestin leviämisestä tilaan tai kulkureitille. Käyttöön otetuista tiloista tehdään säännölliset mittaukset turvallisuuden varmistamiseksi. Riskiarvio tilojen turvallisesta käytöstä tehdään yhdessä vuokralaisen kanssa.

Vuokralaisille on kartoitettu korvaavia tiloja kaupungin vapaista tiloista mm. yritystoiminnan jatkumisen turvaamiseksi. Lisäksi on etsitty muita yhteistyökumppaneita, jotka voivat auttaa akuutin tilatarpeen ratkaisemisessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>