Uutiset

Tappara-faneilta upea ele

Tappara-faneilta upea ele

Tapparan kannattajat keräsivät kolehdin ja lahjoittivat espoolaiselle pikkupojalle Tapparan fanipaidan ja muita fanituotteita. Kyseessä on todellisen kiekkolegendan poika.

Helsingissä viime torstaina pelatussa toisessa välieräottelussa IFK:n ja Tapparan välillä tamperelaisten katsomonosassa kiinnitti huomiota yksin katsomoon tullut lapsi, joka kannusti äänekkäästi Tapparaa koko ottelun ajan. Kymmenvuotias poika kertoi, ettei hänen isänsä ollut suostunut ostamaan pojalle Tappara-paitaa, koska muu perhe kannattaa IFK:ta.

Tarina kosketti Tapparan kannattajia ja maanantaina neljännessä ottelussa mukaan oli hankittu Tappara-kapteeni Jukka Peltolan fanipaita ja muuta Tappara-aiheista tavaraa. Tarkoituksena oli luovuttaa tavarat pojalle ottelun yhteydessä. Tällä kertaa nuorta kannattajaa ei kuitenkaan katsomossa näkynyt, mutta Tapparan kannattajat eivät jääneet neuvottomiksi. Pojan henkilöllisyys selvitettiin ja jäähallin henkilökunta otti paketin hoteisiinsa ja lupasi toimittaa sen pojalle.

Suurena ihmeenä ei voida pitää sitä, ettei pojan isä ollut Tappara-paitaa pojalleen ostanut, sillä kyseinen isä on Suomen kautta aikain menestyneimpiä kiekkoilijoita. Espoossa asuvan IFK-legendan oma paita roikkuu Jokereiden jäädyttämänä Hartwall Areenan katossa. Kyseessä on viisi kertaa Stanley Cupin voittanut Esa Tikkanen.

Esa Tikkasen kommentit Tapparan ja HIFK:n välieräsarjasta:

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>