Uutiset

Tappara-faneilta upea ele

today11.4.2017

share close

Tapparan kannattajat keräsivät kolehdin ja lahjoittivat espoolaiselle pikkupojalle Tapparan fanipaidan ja muita fanituotteita. Kyseessä on todellisen kiekkolegendan poika.

Helsingissä viime torstaina pelatussa toisessa välieräottelussa IFK:n ja Tapparan välillä tamperelaisten katsomonosassa kiinnitti huomiota yksin katsomoon tullut lapsi, joka kannusti äänekkäästi Tapparaa koko ottelun ajan. Kymmenvuotias poika kertoi, ettei hänen isänsä ollut suostunut ostamaan pojalle Tappara-paitaa, koska muu perhe kannattaa IFK:ta.

Tarina kosketti Tapparan kannattajia ja maanantaina neljännessä ottelussa mukaan oli hankittu Tappara-kapteeni Jukka Peltolan fanipaita ja muuta Tappara-aiheista tavaraa. Tarkoituksena oli luovuttaa tavarat pojalle ottelun yhteydessä. Tällä kertaa nuorta kannattajaa ei kuitenkaan katsomossa näkynyt, mutta Tapparan kannattajat eivät jääneet neuvottomiksi. Pojan henkilöllisyys selvitettiin ja jäähallin henkilökunta otti paketin hoteisiinsa ja lupasi toimittaa sen pojalle.

Suurena ihmeenä ei voida pitää sitä, ettei pojan isä ollut Tappara-paitaa pojalleen ostanut, sillä kyseinen isä on Suomen kautta aikain menestyneimpiä kiekkoilijoita. Espoossa asuvan IFK-legendan oma paita roikkuu Jokereiden jäädyttämänä Hartwall Areenan katossa. Kyseessä on viisi kertaa Stanley Cupin voittanut Esa Tikkanen.

Esa Tikkasen kommentit Tapparan ja HIFK:n välieräsarjasta:

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%