Uutiset

AL: Kerrostalot vaativat Tampereen Vedeltä miljoonakorvauksia rikkoutuneista putkistoista

AL: Kerrostalot vaativat Tampereen Vedeltä miljoonakorvauksia rikkoutuneista putkistoista

Viisi tamperelaista asunto-osakeyhtiötä vaatii Tampereen Vedeltä oikeusteitse korvauksia lämminvesiputkistojen rikkoutumisesta. Aamulehti kertoo, että taloyhtiöiden korvausvaatimukset ovat yhteensä lähes kaksi miljoonaa euroa. Putkisto-ongelmista kärsineet kerrostalot sijaitsevat Tampereen Hyhkyn Haapalinnassa.

Haapalinnassa on todettu poikkeuksellisen paljon kuparisten vesiputkien syöpymisestä johtuvia putkivuotoja taloissa, jotka sijaitsevat vedenottamon lähellä. Tampereen Vesi kiistää korvausvaatimukset. Liikelaitoksessa laaditaan parhaillaan vastausta oikeudelle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>