Uutiset

KHO: Ratikan varikon saa rakentaa liito-oravan elinalueelle

KHO: Ratikan varikon saa rakentaa liito-oravan elinalueelle

Korkein hallinto-oikeus on hylännyt Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys ry:n valituksen, joka koskee ELY-keskuksen Kauhakorvenkadun varikkoalueen rakentamista koskevaa lupaa. Päätös antaa Tampereen kaupungille luvan poiketa luonnonsuojelulaista varikkoalueella. Alue liittyy Tampereen raitiotiehankkeeseen. Ympäristönsuojeluyhdistys on perustellut vaatimustaan alueen liito-oravan lisääntymis- ja levähdyspaikoilla.

Myös Hämeenlinnan hallinto-oikeus on valituksenalaisella päätöksellään hylännyt Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys ry:n valituksen ELY-keskuksen päätöksestä.

Nyt myös korkein hallinto-oikeus on tutkinut asian ja päättänyt hylätä valituksen. Hallinto-oikeuden päätöksen lopputulosta ei muuteta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>