Uutiset

VR:n lähiliikennealue laajenee Tampereelle

today12.4.2017

share close

VR:n lähiliikennealue laajenee Tampereelle 19. kesäkuuta. Liikenne nykyisillä lähiliikenteen reiteillä Riihimäelle, Lahteen ja Siuntioon on saman tyyppistä työmatkaliikennettä kuin Riihimäki-Tampere ja Riihimäki-Lahti -rataosilla. Tämän vuoksi jatkossa lähijunalla pääsee myös kulkemaan Tampereelle asti.

Samalla 19.6. alkaen lähijunaliikenteessä otetaan käyttöön uusi asiakaspalvelumalli, jossa lipunmyynti lähijunissa loppuu ja konduktöörit alkavat kiertää junissa pareittain. Juhannusviikosta alkaen lippu lähijunaan pitää olla ostettuna ennen junamatkan alkua. VR:n lähiliikennelipun voi ostaa VR Lähijunat -mobiilisovelluksesta ja uudistuvasta vr.fi-verkkokaupasta. Lippuja Tampereen, Lahden ja Siuntion suuntaan saa myös R-kioskeilta ja asiakaspalvelusta. VR:n lippuautomaateista ja asemien lipunmyynnistä saa sekä VR:n että HSL-alueen  lippuja.

Jatkossa  konduktöörit liikkuvat junissa pareittain auttaen ja opastaen sekä katsoen samalla asiakkaiden matkaliput. Ollessaan junassa konduktöörit palvelevat asiakkaita koko junassa, kun aiemmin konduktööri liikkui vain lipunmyyntivaunussa. Käytyään yhden junan läpi, konduktöörit siirtyvät seuraavaan. Konduktöörit käyvät noin 75 %:ssa junista kuitenkin niin, että vilkkaimmilla reiteillä käydään useimmin. Ilta- ja yöaikaan kaikissa junissa on konduktöörit.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%