Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
Pääsiäisen pyhät kannustavat monia jo grillikauden avaamiseen. Lämpötilojen pysyessä maltillisina, auttaa grillin äärellä lämmin pukeutuminen.
Keittiömestari Hans Välimäellä on monta rautaa tulessa. Tampereellakin useita ravintoloita luotsaava Välimäki on tunnettu myös grilliherkkujen tuunaamisesta. Televisioonkin grillaamiseen erikoistuneita ohjelmia tehnyt Hans Välimäki kertoo nyt mielipiteensä tuoreessa Popedan singlessä mainituista perusraaka-aineista, lihasta ja perunasta.
”Peruna oikeastaan on ihan törkeän hyvää, kun rupeaa miettimään!” toteaa Maestro Välimäki SUN Radion haastattelussa.
Kuuntele Hansin vinkit alta:
Kirjoittaja: Ilkka Lahti
grillaus hans välimäki lihaa ja perunaa popeda pääsiäinen
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.