Hans Välimäeltä popedamaiset vinkit pääsiäiseen: Lihaa ja perunaa twistilla!

Pääsiäisen pyhät kannustavat monia jo grillikauden avaamiseen. Lämpötilojen pysyessä maltillisina, auttaa grillin äärellä lämmin pukeutuminen.

Keittiömestari Hans Välimäellä on monta rautaa tulessa. Tampereellakin useita ravintoloita luotsaava Välimäki on tunnettu myös grilliherkkujen tuunaamisesta. Televisioonkin grillaamiseen erikoistuneita ohjelmia tehnyt Hans Välimäki kertoo nyt mielipiteensä tuoreessa Popedan singlessä mainituista perusraaka-aineista, lihasta ja perunasta.

"Peruna oikeastaan on ihan törkeän hyvää, kun rupeaa miettimään!" toteaa Maestro Välimäki SUN Radion haastattelussa.

Kuuntele Hansin vinkit alta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>