Uutiset

Naishenkilöihin kohdistuneita lompakkovarkauksia Pirkanmaalla

Naishenkilöihin kohdistuneita lompakkovarkauksia Pirkanmaalla

Lounais-Suomen poliisilaitos tutkii lompakkovarkaussarjaa, jossa uhreiksi ovat valikoituneet iäkkäät naishenkilöt. Poliisin tietoon on tullut toistaiseksi neljä rikosta, jossa asianomistajan lompakko on anastettu heidän asioituaan pankkiautomaatilla. Esitutkinnan perusteella rikoksesta epäillyt ovat tarkkailleet uhreja pankkiautomaattien läheisyydessä heidän nostaessaan rahaa ja pian tämän jälkeen anastaneet lompakon esimerkiksi uhrin mentyä asioimaan kauppaan.

Tapauksia on tullut ilmi ainakin Raisiossa, Harjavallassa, Porissa ja Nakkilassa ja ne ovat tapahtuneet 8.4.2017 jälkeen. Tekoja tutkitaan varkauksina.

Rikoksesta epäillyt kaksi mieshenkilöä kiinniotettiin eilen 12.4.2017 Seinäjoella. Epäillyt ovat saapuneet maahan lentäen Helsinki-Vantaan lentokentälle 8.4.2017 ja liikkuneet tämän jälkeen autolla ainakin Lohjalla, Salossa, Turun seudulla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Poliisi kehoittaa, että mikäli koette joutuneenne kyseisenkaltaisen rikoksen uhriksi 8-12.4.2017 välisenä aikana pyydetään asianomistajia tekemään asiasta rikosilmoitus paikalliseen poliisipäivystykseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>