Uutiset

Naishenkilöihin kohdistuneita lompakkovarkauksia Pirkanmaalla

today13.4.2017

share close

Lounais-Suomen poliisilaitos tutkii lompakkovarkaussarjaa, jossa uhreiksi ovat valikoituneet iäkkäät naishenkilöt. Poliisin tietoon on tullut toistaiseksi neljä rikosta, jossa asianomistajan lompakko on anastettu heidän asioituaan pankkiautomaatilla. Esitutkinnan perusteella rikoksesta epäillyt ovat tarkkailleet uhreja pankkiautomaattien läheisyydessä heidän nostaessaan rahaa ja pian tämän jälkeen anastaneet lompakon esimerkiksi uhrin mentyä asioimaan kauppaan.

Tapauksia on tullut ilmi ainakin Raisiossa, Harjavallassa, Porissa ja Nakkilassa ja ne ovat tapahtuneet 8.4.2017 jälkeen. Tekoja tutkitaan varkauksina.

Rikoksesta epäillyt kaksi mieshenkilöä kiinniotettiin eilen 12.4.2017 Seinäjoella. Epäillyt ovat saapuneet maahan lentäen Helsinki-Vantaan lentokentälle 8.4.2017 ja liikkuneet tämän jälkeen autolla ainakin Lohjalla, Salossa, Turun seudulla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Poliisi kehoittaa, että mikäli koette joutuneenne kyseisenkaltaisen rikoksen uhriksi 8-12.4.2017 välisenä aikana pyydetään asianomistajia tekemään asiasta rikosilmoitus paikalliseen poliisipäivystykseen.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%