Uutiset

Eurojackpotin täysosumalla 87 miljoonaa euroa Tampereelle

Eurojackpotin täysosumalla 87 miljoonaa euroa Tampereelle

Suomessa kirjoitettiin perjantai-iltana Eurojackpot-historiaa, kun illan ainoa täysosuma löytyi Suomesta (kierros 15/2017). Lähes 87 miljoonan euron voitto oli pelattu Tampereella, Lielahden K-citymarketissa. Voittaja oli pelannut yhden ainoan rivin pikapelinä, eli hän antoi koneen arpoa numerot.

Lähes 87 miljoonan euron voitto nousee Suomen suurimpien Eurojackpot-voittojen kärkipaikalle. Kansainvälisessä vertailussa voitto pääsee kolmannelle sijalle: vain Saksaan ja Tšekkiin menneet 90 miljoonan euron voitot ovat sitä edellä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>