Uutiset

Kannabisöljyn valmistus syynä Mäntän räjähdykseen

Kannabisöljyn valmistus syynä Mäntän räjähdykseen

Pitkäperjantaina 14.4.2017 kello 22.25 Mäntän keskustassa puurakenteisen kolmikerroksisen kerrostalon alakerrassatapahtui räjähdys. Sisä-Suomen poliisi on kertonut, että tapahtumahetkellä kohdeasunnossa oli ollut kaksi mieshenkilöä. Tapahtumapaikalla poliisin tekemässä tutkimuksessa on ilmennyt, että miehet olivat valmistaneet huoneiston keittiössä kannabisöljyä. Valmistuksessa oli käytetty mm. butaania. Butaanin poistamiseksi miehet olivat alkaneet lämmittämään ainetta sähköhellalla. Lämmitysvaiheessa butaani oli kaasuuntunut, jonka seurauksena oli tapahtunut räjähdys.

Räjähdyksen seurauksena asunnon keittiön ja olohuoneen ulkoseinän rakenteisiin oli tullut vaurioita.

Asunnossa olleet miehet toimitettiin lääkärintarkastukseen ja tämän jälkeen kiinniotettuina poliisin tiloihin. Talon muut asukkaat saivat tapahtuman alkuselvitysten jälkeen luvan palata omiin huoneistoihinsa. Henkilövahinkoja räjähdyksen seurauksena ei syntynyt.

Kiinniotetut miehet ovat iältään noin 35- ja 40- vuotta ja heitä epäillään tutkinnan tässä vaiheessa törkeästä huumausainerikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>