Uutiset

Kerrostalossa tapahtunut räjähdys rikkoi ikkunoita Mänttä-Vilppulassa

Kerrostalossa tapahtunut räjähdys rikkoi ikkunoita Mänttä-Vilppulassa

Pirkanmaalla Mänttä-Vilppulan keskusta-alueella sijaitsevassa kerrostaloasunnossa tapahtui räjähdys pitkäperjantai-iltana, kertoo poliisi. Pelastuslaitos sai puoli yhdentoista aikaan ilmoituksen, jonka mukaan Hallituskadulla sijaitsevan kolmikerroksisen kerrostalon ikkunoita olisi hajonnut räjähdyksen voimasta. Ilmoituksen mukaan kerrostalossa oli kuulunut kova pamaus ja haisi kaasu.

Komisario Jari Lindholm Sisä-Suomen poliisista sanoo, että paikalta kuljetettiin kaksi ihmistä sairaalaan tarkastettavaksi. Lindholmin tietojen mukaan heidän vammansa eivät ole vakavia. Kerrostalon asukkaat evakuoitiin hetkellisesti, mutta poliisin mukaan he pystyivät palaamaan asuntoihinsa jo ennen puoltayötä.

Poliisi tutkii räjähdystä vaaran aiheuttamisena.

STT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>