Uutiset

Kuorma-auto peruutti bussin kylkeen Tampereen keskustassa

Kuorma-auto peruutti bussin kylkeen Tampereen keskustassa

Tampereen Hatanpään valtatiellä sattui onnettomuus tänään tiistaina iltapäivällä. Onnettomuus tapahtui, kun kauppakeskus Ratinan rakennustyömaalta kuorma-auto peruutti linja-auton kylkeen. Törmäyksen seurauksena linja-auton yli puolet ikkunoista rikkoutui ja bussin keski-ovi tuhoutui. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudessa loukkaantui yhdeksän ihmistä. Yksi loukkaantuneista vietiin jatkotutkimuksiin, loppujen vammat tarkastettiin paikan päällä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>