Uutiset

Poliisi tutkii tapon yritystä Ylöjärvellä

Poliisi tutkii tapon yritystä Ylöjärvellä

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapon yritystä Ylöjärvellä.  Poliisi sai maanantaina 17.4.17 kello 7 aikaan tehtävän Maunussuontiellä sijaitsevaan yksityisasuntoon, jonne 1991 syntynyt ylöjärveläinen mies oli tunkeutunut ikkunan rikkomalla.

Tunkeutuja oli pahoinpidellyt aluksi asunnossa vieraana ollutta miestä ja naista, minkä jälkeen hän oli lyönyt teräaseella asunnon haltijaa ylävartaloa kohden. Kohteena ollut nainen oli saanut torjuttua lyönnin kädellään. Molemmat väkivallan kohteeksi joutuneet naiset jouduttiin toimittamaan vammojensa vuoksi hoitoon.

Asunnon haltija oli epäillyn entinen tyttöystävä.

Poliisi on pidättynyt epäillyn tekijän, joka tavoitettiin tekopaikan läheisyydestä sekä takavarikoinut teossa käytetyn teräaseen. Tekoja tutkitaan tässä vaiheessa tapon yrityksenä, kahtena pahoinpitelynä ja törkeänä kotirauhan rikkomisena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>