Uutiset

Tampereen Kullervonkadun tulipalosta rikostutkinta

Tampereen Kullervonkadun tulipalosta rikostutkinta

Poliisi on aloittanut rikostutkinnan Tampereen Tammelassa syttyneestä asuntopalossa. Kullervonkadulla syttyi viime yönä 18.4.2017 kello 3.20 asuntopalo, jonka johdosta useita kerrostalon huoneistoja jouduttiin evakuoimaan. Palo sai alkunsa talon kolmannen kerroksen huoneistosta, jossa asuva iäkäs mies oli pyrkinyt omatoimisesti sammuttamaan paloa.

Sisä-Suomen poliisi on suorittanut pelastuslaitoksen asiantuntijoiden kanssa palonsyyn tutkintaa ja päätynyt käynnistämään asiassa rikostutkinnan. Asunnon haltijan on syytä epäillä toimineen palon syttymishetkellä huolimattomasti.

Asunnon haltija vietiin tapahtumapaikalta sairaalahoitoon, missä hän on edelleen. Häntä ei ole voitu kuulla asiaan, jonka johdosta poliisi ei tuo julkisuuteen palon syttymissyystä selvinneitä seikkoja tämän yksityiskohtaisemmin.

Tulipalossa loukkaantui vakavammin ainoastaan kyseisen asunnon haltija.

Poliisi ottaa yhteyttä talon asukkaisiin vahinkojen selvittämiseksi vapun jälkeisellä viikolla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>