Uutiset

Hätäkeskus: Ilmoituksista viidennes ei kuuluisi hätänumeroon

Hätäkeskus: Ilmoituksista viidennes ei kuuluisi hätänumeroon

Hätäkeskuslaitos kertoo ottaneensa tammi-maaliskuussa 2017 vastaan runsaat 600 000 hätäilmoitusta. Ilmoituksista 127 000 eli 21 prosenttia oli virheellisiä, eivätkä olisi kuuluneet hätäkeskuksen hoidettavaksi. Virheellisistä puheluista 20 000 oli asiattomia tai ilkivaltaisia.

Pirkanmaan ja Satakunnan alueen hätäkeskuspalvelut tuottavassa Porin hätäkeskuksessa vastattiin tammi-maaliskuussa kaikkiaan 71 000:een hätäpuheluun.  Virheellisiä tai tahattomia soitoista oli 15 000. Asiattomia tai ilkivaltaisia soittoja Porin hätäkeskukseen tuli 2 000.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>