Uutiset

Siirtorakennukset nousevat Akaan Keskustan koululle

Siirtorakennukset nousevat Akaan Keskustan koululle

Akaan Keskustan koululle on hankittu kaksikerroksisia siirtorakennuksia, jotka nousevat parhaillaan tenniskentälle. Siirtorakennuksiin siirtyy 12 oppilasryhmää toukokuun alussa. Siirtyvät oppilaat ovat pääsääntöisesti koulun alemmilta luokilta. Myös lasten aamu- ja iltapäivätoiminta siirtyy näihin rakennuksiin. Tämän lisäksi otetaan käyttöön tiloja Metsälinnasta ja Palokärjestä Viialasta. Aikaisemmin väistötiloihin siirretyt oppilaat jatkavat niissä toukokuun loppuun saakka.

Siirtorakennukset on vuokrattu puolen vuoden sopimuksella. Jatkoon vaikuttavat koulurakennuksen korjauksen laajuus sekä aikataulu. Koululla tehtyjen tutkimusten loppuraportti korjaustarve-ehdotuksineen saapuu 2.5. mennessä.

Neuvottelut koululla tehtävistä jatkotoimenpiteistä on käynnistetty pääurakoitsijan kanssa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>