Uutiset

Pirkanmaan työtaistelu on Teknologiateollisuuden mukaan laiton

Pirkanmaan työtaistelu on Teknologiateollisuuden mukaan laiton

Teknologiateollisuus kertoo saaneensa lisää tietoa tänään torstaina alkavaksi ilmoitetusta lakosta Pirkanmaalla. Teknologiateollisuuden mukaan näyttää selvältä, että lakkoa suunnittelevat ammattiosastot eivät pyri vaikuttamaan yksistään poliittiseen päätöksentekoon vaan myös työehtosopimusten sisältöön. Näin ollen lakko on laiton.

Teknologiateollisuus vaatii, että Metallityöväen liitto puuttuu välittömästi tilanteeseen, estää laittoman lakon ja turvaa työrauhan. Jos lakkoa ei peruta, Teknologiateollisuus vie asian työtuomioistuimeen.

Lakkoa suunnittelevat viisi ammattiosastoa kuuluvat Metallityöväen liittoon ja TEAM Teollisuusalojen ammattiliittoon. Ammattiosastot ovat kertoneet julkisuuteen laajasta vuorokauden lakosta, joka alkaisi tänään kello 22.00.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>