Uutiset

Tapsan Tahdit ohjelma julki

today20.4.2017

share close

Nokian Pirkkalaistorilla järjestetään jo 31. kerran yksi Suomen pitkäikäisimmistä tapahtumista, Tapsan Tahdit 3.-5.8.2017. Tahdit tuo Tahtitelttaan maan eturivin artistit kuten Paula Koivuniemen, Yön, Suvi Teräsniskan, Markku Aron, Eino Grönin sekä Finnhittien kuninkaat eli Dannyn, Frederikin ja Tapani Kansan.

Maksuttomissa päivätapahtumissa on luvassa paikallista ohjelmaa. Avajaisissa torstaina esiintyvät Tomi Markkola sekä Nokian harmonikkakerho ja lauantain lastenmusiikkikonsertissa Tohtori Orff & Herra Dalcroze. Koko kylä soi -yhteiskonsertissa puolestaan nokialaiset kuorot, orkesterit ja lauluyhtyeet juhlistavat yli 100 esiintyjän voimin Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa.

Alue laajenee tänä vuonna Tahtiteltan edustan torille, jonne nousee Torilava. Lavalla on tapahtumapäivinä maksutta tarjolla torisoittoa.

Vuosittain jaettavan Iskelmä-Finlandia-palkinnon saaja julkistetaan Tahtien maksuttomassa avajaistapahtumassa Pirkkalaistorin Tahtiteltassa perjantaina 4.8. klo 13.00. Voittaja myös esiintyy kokopitkän keikan verran palkitsemisensa yhteydessä. Voittajavalinnan tekee tänäkin vuonna asiantuntijaraati, jonka puhetta johtaa yksi Iskelmä-Finlandian perustajista, säveltäjä-sanoittaja Turkka Mali. Nokian kaupunki myöntää palkinnon suomalaiselle kevyen musiikin esittäjälle, joka on ansiokkaasti esittänyt suomalaista iskelmä- ja populaarimusiikkia. Arvostettu palkinto jaetaan nyt 16. kerran.

Ennakkolipunmyynti Pirkkalaistorin iltakeikoille on käynnissä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%