Uutiset

Hämeenlinnan uimahallin remontti etenee suunnitellusti

today26.4.2017

share close

Hämeenlinnan uimahallin remontti etenee aikataulussaan ja valmistuu uimareille lokakuussa 2017, tiedottaa Hämeenlinnan kaupunki. Uimahalli on ollut remontissa keväästä 2016. Remontti on tapahtunut talvikauden aikana pitkälti hallin sisätiloissa mutta näkyy myös hallin ulkopuolella, kun länsipäädyn uudissiipi on noussut korkeuteensa. Myös hallin ulkosivun rakenteita on purettu ja niitä uusitaan.

Uimahallissa peruskorjataan koko vuonna 1976 rakennettu puoli kokonaan. Hallissa uusitaan lämmitys, vedenkäsittelyjärjestelmä, laatoitukset ja myös seiniä siirrellään etenkin puku- ja pesutiloissa. Lopputuloksena sekä naisten että miesten puolella on kummassakin neljä saunaa: kaksi tavallista saunaa, infrapunasauna ja höyrysauna. Kylmäallas poistuu pesutiloista.

Allastilat säilyvät altaineen ennallaan mutta hyppyaltaan viereen on rakennettu monipuoliseen uimaopetuskäyttöön soveltuva allas, jossa on korkeussäädettävä pohja.

Uudemmalle puolelle, joka valmistui vuonna 2001, ei tehdä peruskorjausta. Vain valaisimia ja pintoja uusitaan. Myös Vanajavedelle avautuva kaari-ikkuna maisemineen jää ennalleen.

Hallin länsipäätyyn on rakennettu uudissiipi, johon tulee varattava sisäliikuntasali sekä kuntosali. Lisäksi tulee varattava tilaussauna ja kokoustila.

Uimahallin pääsymaksuja ei ole vielä päätetty. Käyttöön tulee maksuranneke, johon voi ostaa uimahallikertoja ja jolla mennään portista sisään hallin puolelle. Vanhoista uimalipuista ja lippuvihkoista luovutaan ja ne voi syksyn mittaan vaihtaa ladattavaan rannekkeeseen.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%