Uutiset

Keskustan asukas- ja yrityspysäköintialue laajenee Kaakinmaalle

today26.4.2017

share close

Tampereen keskustassa autoilevien kannattaa seurata liikennemerkkejä, sillä asukas- ja yrityspysäköintialuetta laajennetaan vapun jälkeen 2.5.2017 Kaakinmaan alueelle. Pysäköintipaikat muutetaan asukas- ja yrityspysäköintipaikoiksi, maksullisiksi paikoiksi tai aikarajoitteisiksi kiekkopaikoiksi, mitä varten katujen varsille asennetaan tarvittavat liikennemerkit, lisäkilvet ja maksuautomaatit.

Kaakinmaan asukas- ja yrityspysäköintialue sijoittuu suunnilleen Hallituskadun, Mariankadun, Koulukadun, Eteläpuiston ja Hämeenpuiston väliin jäävälle ja rajaamalle alueelle. Siellä asuvat henkilöt ja toimivat yritykset ja yhteisöt voivat lunastaa käyttöönsä maksullisen pysäköintiluvan, joka oikeuttaa pysäköimään asukas- ja yrityspysäköintiin merkityille paikoille ilman aikarajoitusta tai erillistä maksua. Asukas- ja yrityspysäköintipaikat on merkitty liikennemerkkiin lisäkilvellä, jossa on Kaakinmaan tunnuskirjain D.

Asukaspysäköintiluvan voi lunastaa 1-12 kuukaudeksi kerrallaan ja yrityspysäköintiluvan 12 kuukaudeksi kerrallaan. Asukaspysäköintilupa maksaa 186 € vuodessa tai 17,98 € kuukaudessa ja yrityspysäköintilupa 434 € vuodessa. Lupaa voi hakea verkosta www.eparking.fi/tampere. Pysäköintilupia myydään myös pysäköinninvalvonnan toimistolla (Frenckellinaukio 2 B:ssä).

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%