Uutiset

Tampereelle viisi mitalia taekwon-don EM-kisoista

Tampereelle viisi mitalia taekwon-don EM-kisoista

Kuva: Tiia Saarinen

Suomalaiset taekwondoinit saavuttivat peräti kymmenen mitalia viime viikonlopun ITF-taekwon-don EM-kisoissa Sofiassa. Suomen kymmenen mitalin saaliista puolet eli viisi tuli tamperelaisurheilijoille.

Black Eaglen Mira Sjövall voitti hopeaa tyttöjen 1. Dan liikesarjoissa sekä pronssia tyttöjen alle 55-kiloisten ottelussa ja tyttöjen joukkuevoimamurskauksessa.

Joukkuelajeissa mitaleja Tampereelle tuli myös muista sarjoista. Pronssille yltäneessä miesten erikoistekniikkajoukkueessa mukana olivat Black Eaglen Tino Shikongo sekä Tampereen Taekwon-Do seuran Aleksi Sarkkinen ja Joni Ohtonen. Miesten joukkuevoimamurskauksesta pronssia nappasivat Tino Shikongo, Aleksi Sarkkinen ja Kalle Kivioja.

EM-kisoihin osallistui yhteensä 591 kilpailijaa 29 maasta. Tamperelaisia urheilijoita 29-henkisessä maajoukkueessa oli yhteensä 14.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>