Uutiset

Työttömyys väheni kaikissa Pirkanmaan kunnissa

Työttömyys väheni kaikissa Pirkanmaan kunnissa

Työttömien työnhakijoiden määrä on laskenut Pirkanmaalla huomattavasti vuoden takaiseen verrattuna. Tämän vuoden maaliskuussa työttömiä työnhakijoita oli yli 5800 henkilöä vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Pirkanmaan työttömyysprosentti oli maaliskuussa 12,9, kun koko maan keskiarvo on 12,1 prosenttia. Työttömyys laski kaikissa Pirkanmaan kunnissa. Työtä vailla maakunnassa on vielä yli 31 500 henkilöä. Rakennetyöttömyys ja pitkäaikaistyöttömyys ovat edelleen haaste, samoin työttömien miesten työllisyyskehitys, jossa näkyy kuitenkin valonpilkahduksia.

Uusien avoimien työpaikkojen määrän kasvu ei ole hidastunut ja avoimien työpaikkojen määrä näkyy nyt myös työttömyyden kehityksessä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>