Uutiset

Kultamitalijuhlat Keskustorilla vievät bussit poikkeusreiteille lauantaina 29.4.

Kultamitalijuhlat Keskustorilla vievät bussit poikkeusreiteille lauantaina 29.4.

Tapparan kultamitalijuhlien vuoksi Hämeenkatu on suljettuna klo 15 - 18.30 väliltä Hämeenpuisto-Hatanpään valtatie.

Linjat siirtyvät täksi ajaksi seuraaville poikkeusreiteille:

  • Linjat 2, 6, 8, 17, 20, 25, 29, 80, 81 ja 90 liikennöivät lännestä itään reittiä Pirkankatu, Kortelahdenkatu, Satakunnankatu, Rautatienkatu ja Itsenäisyydenkatu. Linja 6 lähtee Pyynikintorilta. Linja 81 vaihtaa numeroksi 80 Finlaysonilla.
  • Idästä länteen nämä reitit liikennöidään reittiä Itsenäisyydenkatu, Rautatienkatu, Satakunnankatu, Hämeenpuisto ja Pirkankatu. Linja 6 menee Pyynikintorille. Linja 80 vaihtaa numeroksi 81 Finlaysonilla.
  • Linjojen 4, 5, 10, 12, 33 ja 55 päätepysäkkinä on Koskipuisto, jonne ajetaan reittiä Tampereen valtatie, Vuolteenkatu, Rautatienkatu, Hämeenkatu, Hatanpään valtatie.
  • Linjat 11, 21, 26 ja 31 liikennöivät lännestä itään: Pirkankatu, Hämeenpuisto, Tampereen valtatie ja Hatanpään valtatie. Vastakkaisessa suunnassa ajetaan seuraavasti: Hatanpään valtatie, Tampereen valtatie, Hämeenpuisto, Pirkankatu.
  • Linja 9 liikennöi idästä länteen: Itsenäisyydenkatu, Rautatienkatu, Vuolteenkatu, Hatanpään valtatie, Hämeenkatu, Hämeenkadulla linjan 9 pysäkki jne. Toiseen suuntaan liikennöidään Koskipuistosta alkaen normaalia reittiään, lähtö yksi minuutti Keskustorin lähtöajan jälkeen.
  • Linja 14 liikennöi lännestä itään reittiä Hatanpään valtatie, Hämeenkatu, Itsenäisyydenkatu, ajantasauspysäkki Hatanpään valtatiellä ja idästä länteen liikennöidään reittiä Itsenäisyydenkatu, Hämeenkatu, Hatanpään valtatie, ajantasauspysäkki Hatanpään valtatiellä.
  • Linja 15 liikennöi lännestä itään: Satamakatu, Hämeenpuisto, Tiiliruukinkatu, Hämeenpuisto, Satakunnankatu, Rautatienkatu, Itsenäisyydenkatu ja idästä länteen: Itsenäisyydenkatu, Rautatienkatu, Satakunnankatu, Hämeenpuisto ja Satamakatu.
  • Linja 3 ja 28 liikennöivät reittiä Satakunnankatu, Rautatienkatu ja Itsenäisyydenkatu. Paluusuunnassa reitti on päinvastainen.
  • Linja 70 liikennöi reittiä Pirkankatu, Hämeenpuisto, Hallituskatu, Hämeenpuisto, Pirkankatu, Kirjastotalo Metso (päätepysäkkinä), josta paluusuunnassa normaalia reittiään Nokialle.
  • Linjat 1, 40, 37 ja 50 liikennöivät normaalireitillään.

Kaikki poikkeusreittien varrella olevat pysäkit ovat käytössä. Normaaleille reiteille palataan klo 18.30.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>