Uutiset

Kultamitalijuhlat Keskustorilla vievät bussit poikkeusreiteille lauantaina 29.4.

Kultamitalijuhlat Keskustorilla vievät bussit poikkeusreiteille lauantaina 29.4.

Tapparan kultamitalijuhlien vuoksi Hämeenkatu on suljettuna klo 15 - 18.30 väliltä Hämeenpuisto-Hatanpään valtatie.

Linjat siirtyvät täksi ajaksi seuraaville poikkeusreiteille:

  • Linjat 2, 6, 8, 17, 20, 25, 29, 80, 81 ja 90 liikennöivät lännestä itään reittiä Pirkankatu, Kortelahdenkatu, Satakunnankatu, Rautatienkatu ja Itsenäisyydenkatu. Linja 6 lähtee Pyynikintorilta. Linja 81 vaihtaa numeroksi 80 Finlaysonilla.
  • Idästä länteen nämä reitit liikennöidään reittiä Itsenäisyydenkatu, Rautatienkatu, Satakunnankatu, Hämeenpuisto ja Pirkankatu. Linja 6 menee Pyynikintorille. Linja 80 vaihtaa numeroksi 81 Finlaysonilla.
  • Linjojen 4, 5, 10, 12, 33 ja 55 päätepysäkkinä on Koskipuisto, jonne ajetaan reittiä Tampereen valtatie, Vuolteenkatu, Rautatienkatu, Hämeenkatu, Hatanpään valtatie.
  • Linjat 11, 21, 26 ja 31 liikennöivät lännestä itään: Pirkankatu, Hämeenpuisto, Tampereen valtatie ja Hatanpään valtatie. Vastakkaisessa suunnassa ajetaan seuraavasti: Hatanpään valtatie, Tampereen valtatie, Hämeenpuisto, Pirkankatu.
  • Linja 9 liikennöi idästä länteen: Itsenäisyydenkatu, Rautatienkatu, Vuolteenkatu, Hatanpään valtatie, Hämeenkatu, Hämeenkadulla linjan 9 pysäkki jne. Toiseen suuntaan liikennöidään Koskipuistosta alkaen normaalia reittiään, lähtö yksi minuutti Keskustorin lähtöajan jälkeen.
  • Linja 14 liikennöi lännestä itään reittiä Hatanpään valtatie, Hämeenkatu, Itsenäisyydenkatu, ajantasauspysäkki Hatanpään valtatiellä ja idästä länteen liikennöidään reittiä Itsenäisyydenkatu, Hämeenkatu, Hatanpään valtatie, ajantasauspysäkki Hatanpään valtatiellä.
  • Linja 15 liikennöi lännestä itään: Satamakatu, Hämeenpuisto, Tiiliruukinkatu, Hämeenpuisto, Satakunnankatu, Rautatienkatu, Itsenäisyydenkatu ja idästä länteen: Itsenäisyydenkatu, Rautatienkatu, Satakunnankatu, Hämeenpuisto ja Satamakatu.
  • Linja 3 ja 28 liikennöivät reittiä Satakunnankatu, Rautatienkatu ja Itsenäisyydenkatu. Paluusuunnassa reitti on päinvastainen.
  • Linja 70 liikennöi reittiä Pirkankatu, Hämeenpuisto, Hallituskatu, Hämeenpuisto, Pirkankatu, Kirjastotalo Metso (päätepysäkkinä), josta paluusuunnassa normaalia reittiään Nokialle.
  • Linjat 1, 40, 37 ja 50 liikennöivät normaalireitillään.

Kaikki poikkeusreittien varrella olevat pysäkit ovat käytössä. Normaaleille reiteille palataan klo 18.30.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>