Uutiset

Tampereen historin suurin ilotulitus lauantaina

Tampereen historin suurin ilotulitus lauantaina

Tampereen Ratinasta lähetetään lauantaina 29.4. klo 21.30 Tampereen historian suurin ilotulitus. Veikkaus Oy on tilannut ilotulitusnäytöksen Suomen Pyrotekniikka Ay:ltä Tampereelle tulleen ison Eurojackpot voiton kunniaksi.

Parhaimmaksi katselupaikaksi ilotulitukselle suositellaan Laukontoria. Ilotulituksen vuoksi Suvantokadun/Ratinan Rantatien kohdalle asetetaan pysäköintikielto klo 12.30 alkaen ilotulituksen valmistelutyön vuoksi. Ennen ilotulitusta Laukonsilta sekä Ratinan pääty suljetaan turvallisuussyistä. Myös ammuntapaikka rajataan ja ihmisiltä estetään pääsy ilotulitteiden läheisyyteen.

Ihmisiä pyydetään saapumaan paikalle busseilla, sillä Tampereen keskustan alueelta voi olla vaikea löytää autolle pysäköintipaikkaa. Paikan päälle uskotaan saapuvan paljon Tapparan Suomen mestaruutta juhlivaa kirvesrintakansaa.

Lue lisää aiheesta:

  • Friti

    Meteli oli todella suurinta mitä kolme vuotta keskustassa asutuamme olemme kokeneet. Seinät tärisivät ja ikkunat helisivät!

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>