Uutiset

Tampereen historin suurin ilotulitus lauantaina

today28.4.2017

share close

Tampereen Ratinasta lähetetään lauantaina 29.4. klo 21.30 Tampereen historian suurin ilotulitus. Veikkaus Oy on tilannut ilotulitusnäytöksen Suomen Pyrotekniikka Ay:ltä Tampereelle tulleen ison Eurojackpot voiton kunniaksi.

Parhaimmaksi katselupaikaksi ilotulitukselle suositellaan Laukontoria. Ilotulituksen vuoksi Suvantokadun/Ratinan Rantatien kohdalle asetetaan pysäköintikielto klo 12.30 alkaen ilotulituksen valmistelutyön vuoksi. Ennen ilotulitusta Laukonsilta sekä Ratinan pääty suljetaan turvallisuussyistä. Myös ammuntapaikka rajataan ja ihmisiltä estetään pääsy ilotulitteiden läheisyyteen.

Ihmisiä pyydetään saapumaan paikalle busseilla, sillä Tampereen keskustan alueelta voi olla vaikea löytää autolle pysäköintipaikkaa. Paikan päälle uskotaan saapuvan paljon Tapparan Suomen mestaruutta juhlivaa kirvesrintakansaa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%