Uutiset

Yksi henkilö kiinni Vuohenojan tulipalosta

Yksi henkilö kiinni Vuohenojan tulipalosta

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut viime yönä Tampereella Vuohenojalla suurehkon puutalon tuhonneen tulipalon tutkintaa. Poliisin paikkatutkinnassa on nyt varmistunut, että tulipalo on mitä todennäköisimmin saanut alkunsa talon saunasta.

Poliisi on ottanut kiinni yhden talossa asuneen, vuonna 1984 syntyneen mieshenkilön epäiltynä yleisvaaran tuottamuksesta. Epäillyn ja muiden asukkaiden kuulusteluilla pyritään selvittämään niitä syitä, jotka ovat johtaneet saunan syttymiseen.

Kun palo havaittiin oli talossa sisällä kolme talon asukasta ja kaksi kylässä ollutta henkilöä. Kaksi heistä oli yläkerrassa eri asunnoissa ja kolme alakerran asunnossa. Sauna sijaitsee talon kellarikerroksessa. Palo oli ehtinyt ennen sen havaitsemista kehittyä niin pitkälle, että saunan päädyn puoleisesta yläkerran asunnosta oli poistuttava ikkunan kautta.

Palossa loukkaantui lievästi yksi henkilö. Poliisin mukaan ainekset kohtalokkaampiin henkilövahinkoihin ovat olleet ilmeiset.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>