Uutiset

Yksi henkilö kiinni Vuohenojan tulipalosta

today28.4.2017

share close

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut viime yönä Tampereella Vuohenojalla suurehkon puutalon tuhonneen tulipalon tutkintaa. Poliisin paikkatutkinnassa on nyt varmistunut, että tulipalo on mitä todennäköisimmin saanut alkunsa talon saunasta.

Poliisi on ottanut kiinni yhden talossa asuneen, vuonna 1984 syntyneen mieshenkilön epäiltynä yleisvaaran tuottamuksesta. Epäillyn ja muiden asukkaiden kuulusteluilla pyritään selvittämään niitä syitä, jotka ovat johtaneet saunan syttymiseen.

Kun palo havaittiin oli talossa sisällä kolme talon asukasta ja kaksi kylässä ollutta henkilöä. Kaksi heistä oli yläkerrassa eri asunnoissa ja kolme alakerran asunnossa. Sauna sijaitsee talon kellarikerroksessa. Palo oli ehtinyt ennen sen havaitsemista kehittyä niin pitkälle, että saunan päädyn puoleisesta yläkerran asunnosta oli poistuttava ikkunan kautta.

Palossa loukkaantui lievästi yksi henkilö. Poliisin mukaan ainekset kohtalokkaampiin henkilövahinkoihin ovat olleet ilmeiset.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%