Uutiset

Aamulehti: Nuorten Yritysideakilpailun voitto Lempäälään

Aamulehti: Nuorten Yritysideakilpailun voitto Lempäälään

Lempääläläinen sähköalan yritys Vicera Oy on voittanut Ensimetrin järjestämän Nuorten Yritysideakilpailun. Voittaja valittiin tänä vuonna 146 yritysidean joukosta. Vicera valmistaa ja kehittää sähköalalle uudenlaisia erikoistyökaluja. Voittaja ja sähköasentaja Jyrki Ahola kertoo, että toiminnan taustalla on hänen itse huomaamansa puutteet sähköalan työkaluissa. Ahola päätti alkaa kehittää joihinkin sähköalan tehtäviin parempia työkaluja työmaalta löytyneistä tarvikkeista ja varaosista.

Kilpailun raati kuvailee Viceraa yritykseksi, jolla on tavoitteena uudistaa sähköalaa. He näkevät myös, että voittajayrityksellä on mahdollisuuksia päästä jopa kansainvälisille markkinoille.

Nuorten Yritysideakilpailu järjestettiin tällä kertaa jo 19 kerran. Kilpailun osallistujat ovat alle 25-vuotiaita, ja ideat on seulottu Uusyrityskeskus Ensimetrin asiakkaiden ideoista sekä Ensimetriin tulleista ideaehdotuksista. Painottuneita teemoja tämän vuoden ideoissa olivat virtuaalitodellisuus, jakamistalous ja peli-ideat.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>