Uutiset

Raitiotien rakentaminen Hämeenkadun Tuulensuussa alkaa kesäkuussa

today3.5.2017

share close

Raitiotieallianssi rakentaa ensimmäisen osan raitiotietä Hämeenkadulle sen länsipäähän Hämeenpuiston ja Näsilinnankadun välille. Työt aloitetaan 5.6. ja ne kestävät arviolta vuoden loppuun asti. Ennen rakentamisen aloittamista Tuulensuussa tehdään jo toukokuussa liikennejärjestelyjä ja niihin liittyviä puiden kaatoja. Pysäkit poistetaan käytöstä Tuulensuusta 15.5. ja lähimmät korvaavat pysäkit löytyvät Keskustorilta ja Metson luota.

Liikennejärjestelyt otetaan käyttöön 5.6., jolloin henkilöautoliikenne loppuu Näsilinnankadun ja Hämeenpuiston väliltä. Jalkakäytävät kadun molemmin puolin ovat käytössä, mutta ne kapenevat töiden ajaksi. Liiketiloihin on töiden aikana esteetön pääsy. Keskustan pysäköintilaitokset toimivat normaalisti, joten keskustaan pääsee edelleenkin autolla asioimaan.

Väliaikaisten liikenneväylien tieltä joudutaan kaatamaan puita 5.5. alkaen. Tilalle istutetaan uudet puut muiden töiden valmistuttua heti, kun se on teknisesti ja sääolojen puolesta mahdollista. Istutettavat 18 puistolehmusta ovat 4-5 metrin korkuisia.

Hämeenkadulle tulee entiseen tapaan luonnonkiveys. Uudesta kiveyksestä tulee aiempaa tasaisempi ja hiljaisempi kulkea kivien tasalaatuisuuden ja Hämeenkadulla raitiotiessä käytettävän teräsbetonisen kiintoraiteen ansiosta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%