Uutiset

TAMK on imagoltaan ammattikorkeakoulujen TOP5:ssä

today3.5.2017

share close

Tampereen kaupungin neljästä korkeakoulusta Tampereen ammattikorkeakoulu erottuu edukseen paitsi sijaintinsa puolesta myös koulutuksellaan ja kansainvälisyydellään.

Tiedot käyvät ilmi Taloustutkimuksen Korkeakoulujen imago 2017 -tutkimuksesta, jossa selvitettiin alle 30-vuotiaitten nuorten mielikuvia suomalaisista korkeakouluista.

Kymmenessä imagoväittämässä TAMK saa kaikissa myönteisen arvion, ja vastaajien antamat sijoituspisteet nostavat TAMKin imagoltaan ammattikorkeakoulujen kärkiviisikkoon. TAMK on luonnollisesti tunnetuin Pirkanmaalla, mutta valtakunnallisestikin Metropolian jälkeen kiinnostavin ammattikorkeakoulu.

TAMKin imagollisia vahvuuksia ovat sijaintipaikkakunnan houkuttelevuus, maine opiskelupaikkana ja koulutusten kiinnostavuus. Myös käsitykset TAMKin kansainvälisyydestä ja tutkinnon arvostuksesta työmarkkinoilla sekä opetuksen tasosta ovat selvästi myönteisiä.

Imago ja todellisuus kohtaavat kevään yhteishaun tuloksissa. TAMKiin hakeneiden määrä (18 186) oli ammattikorkeakoulujen toiseksi suurin ja yliopistot mukaan lukien 4. suurin.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%