Uutiset

TAMK on imagoltaan ammattikorkeakoulujen TOP5:ssä

TAMK on imagoltaan ammattikorkeakoulujen TOP5:ssä

Tampereen kaupungin neljästä korkeakoulusta Tampereen ammattikorkeakoulu erottuu edukseen paitsi sijaintinsa puolesta myös koulutuksellaan ja kansainvälisyydellään.

Tiedot käyvät ilmi Taloustutkimuksen Korkeakoulujen imago 2017 -tutkimuksesta, jossa selvitettiin alle 30-vuotiaitten nuorten mielikuvia suomalaisista korkeakouluista.

Kymmenessä imagoväittämässä TAMK saa kaikissa myönteisen arvion, ja vastaajien antamat sijoituspisteet nostavat TAMKin imagoltaan ammattikorkeakoulujen kärkiviisikkoon. TAMK on luonnollisesti tunnetuin Pirkanmaalla, mutta valtakunnallisestikin Metropolian jälkeen kiinnostavin ammattikorkeakoulu.

TAMKin imagollisia vahvuuksia ovat sijaintipaikkakunnan houkuttelevuus, maine opiskelupaikkana ja koulutusten kiinnostavuus. Myös käsitykset TAMKin kansainvälisyydestä ja tutkinnon arvostuksesta työmarkkinoilla sekä opetuksen tasosta ovat selvästi myönteisiä.

Imago ja todellisuus kohtaavat kevään yhteishaun tuloksissa. TAMKiin hakeneiden määrä (18 186) oli ammattikorkeakoulujen toiseksi suurin ja yliopistot mukaan lukien 4. suurin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>