Uutiset

Tampereen kaupungin Omapalvelussa vuorokauden käyttökatko

Tampereen kaupungin Omapalvelussa vuorokauden käyttökatko

Tampereen kaupungin sosiaalipalvelujen verkkoasioinnissa eli Omapalvelussa on reilun vuorokauden mittainen käyttökatko viikonloppuna. Katko alkaa perjantaina 5.5.2017 klo 17 ja kestää lauantaihin 6.5. klo 20 saakka.

Katkon aikana ei pysty esimerkiksi hakemaan sähköisesti täydentävää ja ennaltaehkäisevää toimeentulotukea eikä tekemään vammaispalvelujen hakemuksia Omapalvelussa. Myöskään kuntouttavan työtoiminnan, päihdehuollon ja sosiaalisen tuen asumispalveluja koskevia päätöksiä ei pääse katsomaan.

Katko johtuu Omapalveluun tehtävistä teknisistä muutoksista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>