Uutiset

Lämpöaalto sai kaahailijat liikkeelle Pirkanmaalla

today6.5.2017

share close

Poliisi sai lämpimän perjantai-illan aikana kiinni useita ylinopeutta ajaneita kuskeja. Asiasta tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos.

Vesilahdella ylinopeutta ajoi moottoripyöräilijä. Klo 19 pintaan paikallinen poliisipartio havaitsi Rautialantiellä kovaa ajananeen moottoripyörän, joka tuli koulukeskuksen suunnasta. Tutka mittari moottoripyörän nopeudeksi 102 km/h. Mittausalueella oli 50 km/ h nopeusrajoitus. Moottoripyörä jatkoi matkaansa Vesilahdentielle ja sieltä edelleen Valkkistentielle. Valkkistentiellä moottoripyörä piti nopeuden edelleen suurena, sillä moottoripyörän keskinopeudeksi mitattiin Valkkistentiellä 95 km / h. Nopeusrajoitus alueella on 60 km/h. Poliisi sai lopulta moottoripyörän pysähtymään. Vuonna 1997 syntynyt paikkakuntalainen kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Iltayhdeksän jälkeen poliisi havaitsi Tampereella Hervannan valtaväylällä kovaa ajaneen henkilöauton, joka tuli Hervannan suunnasta. Tutka mittasi auton nopeudeksi 120 km/h. Rajoitus alueella on 50 km/h. Auto jatkoi matkaansa Messukyläntien ramppiin, jossa kuljettaja pysäytettiin. Auton kuljettajaksi osoittautui paikkakuntalainen 21-vuotias mies. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, jonka johdosta mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Reilu tunti tämän jälkeen 9-tiellä poliisipartiota ajoi vastaan Linnainmaan kohdalla Tampereella erittäin kovaa ylinopeutta ajanut henkilöauto. Partio lähti seuraamaan autoa, ja kahden kilometrin seuraamismatkan jälkeen partio mittasi auton keskinopeudeksi 161 km/h. Sallittu nopeusraja alueella on 100 km/h. Auto saatiin lopulta pysäytettyä. Auton kuljettajaa, 24-vuotiasta paikkakuntalaista miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%