Uutiset

Mauno Peppone palaa fanien toiveesta TTT:n Suurelle näyttämölle

Mauno Peppone palaa fanien toiveesta TTT:n Suurelle näyttämölle

Kuva: Kari Sunnari[/caption]

Vuonna 85 -musikaalin rakastettu roolihahmo, Mauno Peppone, palaa TTT:n Suurelle näyttämölle. Mauno Peppone Extended on Suuren näyttämön mittoihin räätälöity versio TTT-Klubilla esitetystä Mauno Peppone: Elämä, Kuolema ja Comeback -showsta. Ensiesitys nähdään Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä perjantaina 12.5.

Peppone palaa Suurelle fanien pyynnöstä. He keräsivät addressiin 500 nimeä.

Mauno Peppone Extended tarjoaa valtavan määrän kaikkien tuntemia hittejä ja paljastaa kaiken rokkitähden urasta ja elämästä. Mauno Pepposen roolissa on Jari Ahola. Tarinan kertojana toimii rockprofessori Quintus Salokannel, Riku Suokas. Katkeransuloisia muistoja jakaa Mauno Pepposen suuri rakkaus Päivi, esittäjänä Petra Ahola.

Jari Aho on pukenut ylleen Mauno Pepposen farkkuliivit 11 vuoden ajan ja pelkästään TTT:ssä 482 kertaa. Hänen esittämänsä roolihahmo nousi yleisön suosioon Vuonna 85 -manserockmusikaalissa vuosina 2006-2013 Tampereen Työväen Teatterissa ja sen jälkeen 2012-2013 Kuuma kesä -musikaalissa Pyynikin kesäteatterissa. Vuonna 85 rikkoi kotimaisten musikaalikantaesitysten katsojaennätyksen 295 000 katsojallaan ja Kuuma kesä oli 2000-luvun katsotuin Pyynikin kesäteatterin tuotanto.

Mauno Peppone: Elämä, Kuolema ja Comeback sai ensi-iltansa 2013 TTT-Klubilla. Käsikirjoittajina ovat Vuonna 85 ilmiön käsikirjoittaja Heikki Syrjä ja käsikirjoittaja-ohjaaja Riku Suokas. Sitä esitettiin 2016 asti ja esityksiä oli 69.

Esityksiä on keväällä kaksi, perjantaina 12.5. ja lauantaina 13.5. Lauantain esityksessä juhlitaan myös Kasaribileitä. Syksyn esitykset ovat 2.9. ja 9.9. sekä 4.11. ja 17.11.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>