Uutiset

Valtakunnallinen Pyöräilyviikko tuo tapahtumia Pirkanmaalle

Valtakunnallinen Pyöräilyviikko tuo tapahtumia Pirkanmaalle

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista Pyöräilyviikkoa. Pyöräilyviikon pääteema on "Pyörällä kulkee kaikki!". Teema kattaa tavaroiden, lasten jne. pyörällä kuljettamisen hyvät ratkaisut ja käytännöt laatikkopyöristä satulalaukkuihin. Jo 27. kertaa vietettävällä pyöräilyviikolla kampanja on haastanut kunnat, seurat, yhdistykset, järjestöt ja työpaikat järjestämään pyöräilyyn liittyvää toimintaa joka puolella Suomea.

Viikkoon sisältyy erilaisia teemoja: Tänään vietetään Pyörällä kauppaan –päivää, huomenna mennään pyörällä töihin ja keskiviikkona pyörällä kouluun.  Pirkanmaan eri puolilta löytyy paljon teemaviikkoon liittyviä tapahtumia.

Kaikki viikon tapahtumat löydät osoitteesta: http://www.liikkujanviikko.fi/tapahtumat/

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>