Uutiset

Huuda hetki perheelle -hyväntekeväisyyshuutokauppa lauantaina Tampereella

today9.5.2017

share close

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö järjestää lauantaina 13.5.2017 Huuda hetki perheelle -hyväntekeväisyyshuutokaupan, jonka tuotoilla tuetaan erityislasten ja heidän perheidensä jaksamista ja kotona tehtävää hoitotyötä. Huutokauppa on yksi Anna hetki perheelle -keräyksen aikana järjestettävistä varainkeruutapahtumista. Anna hetki perheelle -keräys kartuttaa varoja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallinnoimalle Tapio ja Kaija Sunin muistorahastolle.

Huuda hetki perheelle -huutokauppa järjestetään 13.5. osoitteessa MetroAuto Tampere Hatanpäällä (Hatanpään valtatie 48, 33900 TAMPERE). Tapahtuma alkaa näyttötunnilla klo 11.00 ja itse huutokauppa aloitetaan klo 12.00. Meklarina huutokaupassa toimii Aki Palsanmäki.

Lähes kaikki huutokaupassa myytävät lähes 90 tuotetta on saatu lahjoituksina. Jääkiekon ystävät voivat huutaa itselleen vaikkapa Patrik Laineen ja Teemu Selänteen paidat nimikirjoituksilla varustettuna. Taidetta on saatu lahjoituksena tunnetuilta kotimaisilta taiteilijoilta kuten Hannu Konolalta ja Pentti Kokolta. Lisäksi huutokaupassa on tarjolla muita fanituotteita, lahjakortteja ja esimerkiksi hirsinen grillikatos.

Lisätietoa huutokaupasta ja myytävistä tuotteista osoitteessa www.huudahetkiperheelle.fi.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%