Uutiset

Huuda hetki perheelle -hyväntekeväisyyshuutokauppa lauantaina Tampereella

Huuda hetki perheelle -hyväntekeväisyyshuutokauppa lauantaina Tampereella

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö järjestää lauantaina 13.5.2017 Huuda hetki perheelle -hyväntekeväisyyshuutokaupan, jonka tuotoilla tuetaan erityislasten ja heidän perheidensä jaksamista ja kotona tehtävää hoitotyötä. Huutokauppa on yksi Anna hetki perheelle -keräyksen aikana järjestettävistä varainkeruutapahtumista. Anna hetki perheelle -keräys kartuttaa varoja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallinnoimalle Tapio ja Kaija Sunin muistorahastolle.

Huuda hetki perheelle -huutokauppa järjestetään 13.5. osoitteessa MetroAuto Tampere Hatanpäällä (Hatanpään valtatie 48, 33900 TAMPERE). Tapahtuma alkaa näyttötunnilla klo 11.00 ja itse huutokauppa aloitetaan klo 12.00. Meklarina huutokaupassa toimii Aki Palsanmäki.

Lähes kaikki huutokaupassa myytävät lähes 90 tuotetta on saatu lahjoituksina. Jääkiekon ystävät voivat huutaa itselleen vaikkapa Patrik Laineen ja Teemu Selänteen paidat nimikirjoituksilla varustettuna. Taidetta on saatu lahjoituksena tunnetuilta kotimaisilta taiteilijoilta kuten Hannu Konolalta ja Pentti Kokolta. Lisäksi huutokaupassa on tarjolla muita fanituotteita, lahjakortteja ja esimerkiksi hirsinen grillikatos.

Lisätietoa huutokaupasta ja myytävistä tuotteista osoitteessa www.huudahetkiperheelle.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>