Uutiset

Sastamalan henkirikoksia tutkitaan tappoina

Sastamalan henkirikoksia tutkitaan tappoina

Poliisi tutkii Sastamalassa eilen maanantaina paljastuneita henkirikoksia kahtena tappona. Surmansa saivat vuonna 1987 syntynyt nainen ja vuonna 1977 syntynyt mies. Poliisin mukaan surmavälineenä oli käytetty teräasetta.

Uhrit löytyivät asunnosta Hossantiellä Sastamalassa Pirkanmaalla. Poliisi otti asunnosta kiinni neljä miestä, joista kaksi on edelleen sairaalahoidossa. Heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Poliisi on suorittanut päivän aikana alustavia kuulusteluita, mutta kaikkia osallisia ei ole päästy kuulemaan heidän vammojensa vuoksi. Poliisin mukaan tapahtumien kulku on vielä epäselvä, mutta alustavien tietojen mukaan surmansa saanut mies oli tullut naisen asuntoon, jossa muu seurue oleskeli. Henkilöiden välille on tullut riitaa, joka johti välienselvittelyyn kyseisin seurauksin.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>