Uutiset

Tampere-talo, Tampere Filharmonia ja Muumimuseo yhteisen brändin alle

today9.5.2017

share close

Kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talosta tulee kesäkuussa kolmen tamperelaisen kulttuuritoimijan koti, kun Muumimuseo avautuu talossa 17. kesäkuuta. Kolmikon toimiminen saman katon alla tekee talosta entistä merkittävämmän kulttuuri- ja matkailukohteen niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Uudistusten myötä Tampere-talo, Tampere Filharmonia ja Muumimuseo ovat yhtenäistäneet brändi-ilmeensä. Tampere-talon julkisivulle on nostettu mm. valokyltti, ja uudet verkkosivustot avataan kesään mennessä. Yhteisen ilmeen lisäksi kolmikolla on omat logo- ja värimaailmansa.

Tampere-talon brändi-ilmeen siniset sävyt on haettu talolle tunnusomaisista Kimmo Kaivannon taideteoksista. Tampere Filharmonian värimaailma on puolestaan otettu vaskisoittimien kullasta ja jousisoittimien puisesta pinnasta. Tampere-talon ja orkesterin logoissa sekä koko kolmikon yhteisessä brändi-ilmeessä esiintyvä T-kirjain saa muotonsa viidestä viivasta, eli nuottiviivastosta. Muumimuseon omassa ilmeessä komeilee Muumipeikko, ja vihreä väri on poimittu Tove Janssonin alkuperäisteoksista.

Brändi-ilme on suunniteltu yhteistyössä mainostoimisto 358:n kanssa.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%