Uutiset

T&T: Sandvik sijoittaa 18 miljoonaa euroa Tampereelle

T&T: Sandvik sijoittaa 18 miljoonaa euroa Tampereelle

Kaivos- ja urakointiteollisuuden laitteita ja työkaluja valmistava Sandvik investoi 18 miljoonaa euroa porakoneiden osaamis- ja kehityskeskukseen Tampereelle., kertoo Tekniikka & Talous. Miljoonainvestointiin sisältyy porakonetehtaan tuotannon modernisointi, logistiikka ja laatu toimintojen uudistaminen ja päivittäminen.

Porakoneliiketoiminnan strategisen tarkastelun tuloksena Sandvik on päättänyt vahvistaa ja säilyttää Tampereen toimipaikan porakoneiden osaamiskeskuksena. Tästä syystä porakoneiden suunnittelu, valmistus ja testaus keskitetään Tampereelle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>