Uutiset

Raitiotienrakentamisesta uusia liikennejärjestelyjä Sammonkadulle

today10.5.2017

share close

Raitiotien rakentaminen Sammonkadulla etenee ja töistä aiheutuu uusia liikennejärjestelyjä. Työt käynnistyvät 15.5. alkaen Lemminkäisenkadun ja Sarvijaakonkadun risteyksessä, josta ne etenevät kohti kadun keskikohtaa. Risteysalueella tehdään vesijohto- ja hulevesiputkien siirtotöitä. Työt kestävät arviolta juhannukseen asti. Työt Sammonkadun itä- ja länsipäässä jatkuvat myös edelleen ja etenevät samoin kohti kadun keskikohtaa.

Työt muuttavat liikennejärjestelyjä Sammonkadulla. Katu on liikennöitävissä kahteen suuntaan, ja bussiliikenne töiden aikana pyritään hoitamaan normaalisti. Lemminkäisenkadun ja Sarvijaakonkadun risteyksessä kadun eteläpuolen jalkakäytävä kiertää työmaan eteläpuolelta. Idän suuntaan ajettaessa ajorata kulkee työmaan ohi pohjoispuolelta kavennetuilla ajokaistoilla. Sammonkadulta vasemmalle Lemminkäisenkadulle kääntyminen on kielletty.

Idän suuntaan ajettaessa työmaa-alueella, Sammonkatu 56:n kohdalla sijaitseva bussipysäkki siirretään noin sata metriä idemmäs. Pysäkille järjestetään talouskaistan ylittävä suojatie.

Sammonkatua keskustaan lännen suuntaan ajettaessa puolestaan kääntyminen vasemmalle Sarvijaakonkadulle on kielletty. Sarvijaakonkadulta on kulku Sammonkadulle kokonaan suljettu, mutta tonteille ajo on mahdollista. Liikennevalot Sarvijaakonkadun ja Lemminkäisenkadun työmaa-alueella ovat töiden ajan pois käytöstä. Työmaan vaikutusalueella ajoneuvoliikenteen enimmäisnopeus on 30 kilometriä tunnissa.

Töiden vuoksi Sarvijaakonkadun ja Lemminkäisenkadun risteyksen idän puoleinen, Sammonkadun ylittävä suojatie suljetaan. Jalankulkuyhteydet kauppoihin ja kiinteistöihin varmistetaan molemmin puolin katua. Sammonkadun pohjoisreunan pyörätie säilyy töiden ajan nykyisellään. Työmaa-alueilla on opastus kulkureiteistä pyöräilijöille ja jalankulkijoille.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%