Uutiset

Amurin asukas- ja yrityspysäköintialue laajenee

today11.5.2017

share close

Tampereen Amurin asukas- ja yrityspysäköintialuetta laajenee tiistaista 16.5.2017 alkaen. Alueen pysäköintipaikat muutetaan asukas- ja yrityspysäköintipaikoiksi tai maksullisiksi paikoiksi, ja katujen varsille asennetaan tarvittavat liikennemerkit, lisäkilvet ja maksuautomaatit.

Laajennusalue sijaitsee Kortelahdenkadun ja Mustalahdenkadun (osin Hämeenpuiston) välissä ja sitä rajaa etelästä Pirkankatu ja pohjoisesta rata sekä Näsijärvenkatu. Amurissa on ennestään asukas- ja yrityspysäköintialue Mustalahdenkadun, Hämeenpuiston, Näsijärvenkadun ja Puutarhakadun rajaamalla alueella.

Asukas- ja yrityspysäköintialueella asuvat henkilöt ja toimivat yritykset ja yhteisöt voivat lunastaa käyttöönsä maksullisen pysäköintiluvan, joka oikeuttaa pysäköimään asukas- ja yrityspysäköintiin merkityille paikoille ilman aikarajoitusta tai erillistä maksua. Asukas- ja yrityspysäköintipaikat on merkitty liikennemerkkiin lisäkilvellä, jossa on Amurin tunnuskirjain C.

Lisätietoa asukas- ja yrityspysäköinnistä, lupaehdoista ja luvan käytöstä löytyy netistä www.tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi/asukas-ja-yrityspysakointi.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%