Uutiset

Amurin asukas- ja yrityspysäköintialue laajenee

Amurin asukas- ja yrityspysäköintialue laajenee

Tampereen Amurin asukas- ja yrityspysäköintialuetta laajenee tiistaista 16.5.2017 alkaen. Alueen pysäköintipaikat muutetaan asukas- ja yrityspysäköintipaikoiksi tai maksullisiksi paikoiksi, ja katujen varsille asennetaan tarvittavat liikennemerkit, lisäkilvet ja maksuautomaatit.

Laajennusalue sijaitsee Kortelahdenkadun ja Mustalahdenkadun (osin Hämeenpuiston) välissä ja sitä rajaa etelästä Pirkankatu ja pohjoisesta rata sekä Näsijärvenkatu. Amurissa on ennestään asukas- ja yrityspysäköintialue Mustalahdenkadun, Hämeenpuiston, Näsijärvenkadun ja Puutarhakadun rajaamalla alueella.

Asukas- ja yrityspysäköintialueella asuvat henkilöt ja toimivat yritykset ja yhteisöt voivat lunastaa käyttöönsä maksullisen pysäköintiluvan, joka oikeuttaa pysäköimään asukas- ja yrityspysäköintiin merkityille paikoille ilman aikarajoitusta tai erillistä maksua. Asukas- ja yrityspysäköintipaikat on merkitty liikennemerkkiin lisäkilvellä, jossa on Amurin tunnuskirjain C.

Lisätietoa asukas- ja yrityspysäköinnistä, lupaehdoista ja luvan käytöstä löytyy netistä www.tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi/asukas-ja-yrityspysakointi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>