Uutiset

Mies vangittiin kahdeksasta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Mies vangittiin kahdeksasta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Pirkanmaan käräjäoikeus on määrännyt tänään tamperelaisen keski-ikäisen miehen vangittavaksi todennäköisin syin kahdeksasta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytteen nostamisen määräaika on 18.8.2017.

Poliisi otti epäillyn kiinni maanantaina 8.5. Epäillyt teot ovat tapahtuneet Itä-Tampereen alueella yksityisellä paikalla ja epäillyt teot ovat tapahtuneet tämän hetkisen tiedon mukaan tämän vuoden aikana. Poliisi ei epäile, että tekoihin liittyisi muita epäiltyjä kuin nyt vangittu henkilö.

Tutkinta on edelleen kesken ja poliisi pitää mahdollisena, että uhreja voi tulla tutkinnan edetessä lisää.

Poliisi ei kerro lasten tarkempia ikiä ja tapahtumapaikkaa, koska tällä pyritään suojaamaan lasten ja heidän läheistensä yksityisyyttä. Poliisi muistuttaa myös, että lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset ja niihin liittyvät yksityiskohdat ovat lain mukaan salassapidettäviä asioita.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>